Antivirus test 2015. Idag kollar vi närmare in på några av de bästa antivirus och förhoppningsvis finner du den här informationen användbar när du ska välja ett antivirus för just din dator.
Antivirus test 2015_Datorsupporten.se

Vilket antivirus som är bäst beror mycket på individuella preferenser och användarens datorvanor och behov. Om man gör bankärenden via datorn så borde man fundera på att välja det bästa antiviruset, och idag finns det även kostnadsfria antivirus som ger toppenbra skydd. Hur du väljer är helt upp till dig men jag ska föröka underlätta valet för dig här nu.

Så, vilket antivirus är bäst i test 2015? Vi börjar med att jämföra säkerhet, prestanda, uppdateringsmöjligheter, installations svårighetsgrad, användarvänlighet, och så klart priset.

OBS:
Ordningen i listan nedan har ingen betydelse.

1. Eset Nod32 skyddar toppenbra mot klassisk skadlig kod. Antivirus test 2015_esetDet som gör den ännu bättre nu är att Nod32 anses vara en av snabbaste antivirusprogrammen på marknaden. Inte nog med det så är den också väldigt resurssnål antivirus vilket betyder att den kräver väldigt lite av datorns kraft för att arbeta optimalt. Automatiska uppdateringar är enkla och installeras automatiskt dagligen utan att man behöver göra någonting manuellt. Stark etta i vår Antivirus test 2015!
ESET NOD32 Antivirus, 1 anv 1år

ESET NOD32 Antivirus, 3 anv 1år

2. F-Secure Internet Security är utmärkt val för hemanvändaren. Den här senaste versionen är ännu snabbare än den tidigare och ger mer komplett skydd. F-Secure skyddar din dator från virus, spionprogram, och den går igenom och scannar även din e-post. Tvåa i Antivirus test 2015!Antivirus test 2015_f-secure

Blixtsnabb skydd i kombination med dagliga automatiska uppdateringar ger dig utmärkt skydd. En fin detalj är att  F-Secure är så automatiserat att när den upptäcker virus eller hot mot datorn så åtgärdar den problemet utan att du ens behöver göra någonting och till slut får du meddelande att säkerheten inte har påverkats negativt. Ett fullständigt virusskydd i realtid för alla dina enheter.

F-Secure Anti-Virus 2012, Swe Box Win, 1 anv 1år

3. McAfee har lite av allt. Antivirus test 2015_McAfeeMöjligen inte så snabb som två tidigare nämnda men McAfee är mycket säker antivirus som inte missar någonting.  McAfee AntiVirus 2012 fokuserar mycket på användarvänlighet. Mycket enkel navigering kring i programmet och du behöver inte vara dataspecialist för att skydda din dator som en expert.

McAfee skyddar mot antivirus, spionprogram, jobbig reklamprogram, och med brandvägg förhindrar den att någon tar in sig i din dator.

En praktiskt detalj är att när du söker på nätet så kommer McAfee söka igenom sidor för hot och informera dig om någon sida har klassats som farlig.


4. Avast är väldigt bra antivirus och erbjuder dessutom Antivirus test 2015_avastkostnadsfri version för någorlunda lättare ärenden. Avast erbjuder skydd mot virus, spyware och så skyddar den nätverket.  Om du utför bankärenden på datorn så kan en av ovannämnda antivirus vara bättre val för dig, annars är det här en mycket snabb antivirus med nästan komplett skydd. Därför hamnar Avast på 6:e plats i vår antivirus test 2015.

Avast uppdateras flera gånger dagligen och är också helt automatiserat så att du inte behöver göra någonting förutom att installera den och låta den jobba i bakgrunden.

Avast kan du ladda ner här gratis.

5. Norton är möjligen den mest kända produkten inom internetsäkerhet. Antivirus test 2015_norton Symantec ger oss Norton AntiVirus 2015, den ultimata säkerhetspaketet. Skyddar dig aktivt mot virus, identitetsstöld och faror på webbplatser för sociala medier. Med de automatiska, tysta uppdateringarna ligger du steget före nya och ännu inte uppfunna hot.

Norton AntiVirus jobbar proaktivt och identifierar och blockerar angrepp innan den hinner skada datorn. Dock så hamnar Norton någonstans mittemellan alla andra antivirus i vår Antivirus test 2015, mest pga. dess någorlunda gammalmodiga gränssnitt och långsammare reaktionstider.
Norton Antivirus

6. Kaspersky Antivirus 2015 ger oss ny förbättrad Antivirus test 2015_kasperskyskydd mot alla sorters virus och spyware. Jag är väldigt nöjd med Kaspersky och det är definitivt bland de bästa antivirusprogram idag dock så ligger den inte bland topp 3 i vår antivirus test 2015. Kaspersky Antivirus passar bäst för hemanvändaren och saknar några funktioner som de bättre antivirus har. Man kan låta Kaspersky sköta allting automatiskt eller så kan man vara delaktig i processen.

7. AVG Anti-Virus erbjuder en rad tjänster Antivirus test 2015_avgför att hålla din dator ren och skyddad. AVG är en av de bästa antivirus program tillgängliga idag, med mycket avancerad skydd och enkel användargränssnitt som alla användare förstår. Den ligger även bland topp 3 i vår antivirus test 2015.

AVG antivirus är fullt utrustad för att stoppa även tuffaste attacker mot din dator.

Användaren får en komplett säkerhetslösning med antivirus, antispyware, skydd mot  worms, trojaner, malvertising, och rootkits.

AVG söker igenom även e-mejl och stoppar möjliga virusattacker. När du är ute på nätet och surfar får du rekommendation på vad du kan göra om någon webbsida som du råkar beska har klassats som farlig för din dator.
AVG Antivirus GRATIS