Surfa säkrare, smidigare, och framförallt snabbare. Med Chrome kan du köra fler sidor i flikar så som i många andra webbläsare, men om en sida skulle krascha eller krångla i Chrome så kan du välja att stänga endast den sidan/fliken medan alla andra sidor förblir opåverkade.

Ingen diskussion om vilken webbläsare som är snabbast idag, första priset går till Google Chrome.

”Chrome” är väldigt ung webbläsare som har funnits på marknaden sen 2:a november 2008 men tack vare sin användbara design och hastigheten över alla andra så har Chrome fått allt fler användare och ligger nu som tredje mest använda webbläsare i världen.

Enligt mätningen gjord i april 2010 så har Chrome 6,73% av browser marknaden. Källa: NetMarketshare, April 2010

Nu kan du spara dina favoriter och internetinställningar online på din Googlekonto och sedan synkronisera webbläsaren och ha tillgång till dina inställningar oavsett vilken dator du sitter vid.

 

Synka favoriter i Chrome.
Starta Chrome, tryck ”Tools” i menyn och välj ”Synchronize my bookmarks”, logga in på din Google konto och så får du direkt tillgång till alla dina sparade favoriter.

Första gången du loggar in så synkas dina favoriter och sparas på Google konton så att du har alltid tillgång till dessa senare oberoende av vilken dator du använder.

Har du inte Google konto så kan du skapa en här.

Om du har redan synkat favoriter på en dator så får du möjligen frågan om du vill slå ihop dessa favoriter och då väljer du bara ”Merge and sync” och allt är klart.

Testa Chrome idag.