Samsung GT-i9000 Galaxy S 8GB är en touch-mobil med extra allt. Som en grymt stor super AMOLED-skärm på 4 tum som fungerar perfekt för internettjänster. Förutom Android 2.1, Bluetooth 3.0 och en rejält kraftfull processor finns även innovativa Samsung Social Hub där alla kontaktvägar till vänner samlas på ett enda ställe. Du har full koll på vad som händer i din kompiskrets när mejl, chattinlägg och statusuppdateringar på till exempel Facebook uppdateras hela tiden för dina kontakter – direkt på mobilskärmen.

Super AMOLED-skärmSAMSUNG Galaxy S GT-I9000
Den 4 tum stora och ultratunna super AMOLED-skärmen är den största bland Samsungs mobiler. Tekniken ger ännu klarare och färgstarkare bildåtergivning än traditionella mobilskärmar och är så ljusstark att du ser bra även när du sitter ute en sommardag. Super AMOLED-teknik ger dig verkligheten i ett 4 tum stort format till exempel när du surfar på nätet eller tittar på video. Dessutom kräver skärmen mindre energi.

5-megapixelkamera och video i HD
Galaxy S både filmar och spelar upp video i hd-upplösning. Och lutar man mobilen ett kvarts varv så anpassas bilden automatiskt och blir större i bredbild. Praktiskt när du tittar på film eller spelar spel.

Annat användbart

Det är en otroligt imponerande system som fungerar otroligt bra. Vi kunde inte riktigt matcha de hastigheter som vi kan uppnå när man skriver med båda händer, men för övrigt är skrivkänslan utmärkt.

Ett annat tillägg är stöd för en mängd olika videoformat och codecs, inklusive DivX och MKV. Vi testade detta med ett par 720p videoklipp och var förvånade att se hur enkel det var att spela dem – Galaxy S precis startat omedelbart utan tänka. Vad är mer, tack vare sin fina skärm så är videon fantastisk till den punkt att vi skulle mer än gärna vilja se en hel film på den.

Finns att köpa på

Pixmania SE för endast 4 992:-

Misco för 5 768kr