Har du någonsin velate-mejla stora filer, en kortfilm eller en lite större fil till en vän men det gick inte eftersom din e-mejl klient har en begränsning på vilka och hur stora filer man kan skicka? Den här tjänsten hjälper dig kommunicera lättare, mejla stora filer enkelt och säkert.


Gmail är en väldigt stor och känd webbmejltjänst idag men den tillåter användaren att bifoga filer som är endast mindre än 20MB och Gmail tillåter inte att användaren skickar alla filformat.

drop.io kan du dela en eller fler filer, bifoga stora filer upp till 100MB, delningen är helt säker så att ingen har tillgång till dina delade filer om du inte ger dem rättigheter, lösenordskydd.

När du har laddat upp filen så får du en mejl med länken där din fil ligger och lösenord som du behöver får att dela filen med andra.

mejla stora filer

megaupload.com kan du ladda upp och dela med dig filer i upp till 500MB per fil. På megaupload.com har användaren inte möjlighet att skydda sina filer med lösenord men det är endast de som har rätt adress som har tillgång till din delade fil så att det är fortfarande ganska säkert.

När du har laddat upp filen på megaupload.com så får du direkt en länk till sidan där din fil är sparat, nu är det bara att mejla länken till personer som ska ha din fil.