SAMSUNG NP-N220-JA01SE är en väldigt snygg och lätt dator med otroliga 12-timmars batteritid och vikt på endast 1,32 kg.

Den nya SAMSUNG NP-N220 presterar väldigt bra och lite bättre än vad man kan förvänta sig från datorer i denna prisklass.

Design och produktivitet:
En viktigdetalj är tangentbordet vilken är väldigt snygg och lättstädat. Själva datorn är förpackad i högkvalitativ plast som ger den en tuff attityd.

Nånting som är väldigt viktigt för mig är att datorn är tyst och att den inte blir för varm, och den lilla SAMSUNG NP-N220 är en utmärkt val då den är knaptyst och håller väldigt låga temperaturer. Den är nästan så tyst som om den inte hade nåt fläkt.

Högsta temperaturen under högbelastning översteg inte 37 °C vilket är otroligt bra.

Till skillnad från de flesta laptops så är tangentbordetSAMSUNG NP-N220 pedagogiskt utformad så att det är riktigt bekvämt att skriva och designen gör även att användaren kan skriva snabbare men färre stavfel och utan att handleder ansträngs.

Har du försökt använda datorn i solen ute på balkongen, hur gick det då? Nu kan du faktiskt göra det eller varför inte ta datorn till stranden. SAMSUNG NP-N220 har en högkvalitativ antireflektiv WSVGA skärm som ger lyser bättre än vanliga skärmar och reflekterar minimal ljus.

Köpare som letar efter kompromisslös laptop med senaste tekniken borde utan tvekan fundera på att skaffa en SAMSUNG NP-N220 som ger en komfort över alla andra laptops.

Datorn är inte tänkt till att man ska kunna spela krävande datorspel, men med sina 12-timmars batteritid och och vikt på endast 1,32 kg är den perfekt lämpad för den mobila människan

Köp på Onoff

Köp på Webhallen