Det kan vara svårt att välja rätt Internet Browser bland alla som finns tillgängliga idag. Idag gör vi liten test och jämför några av populäraste och vanligast förekommande internet browsers, Webbläsare.

Just ordningen i listan har inte betydelse, det som vi gör är att vi listar positiva och negativa egenskaper och sen är det upp till dig att välja vilken webbläsare passar bäst just dina behov.

 

Safari internet browser för Windows från Apple. Väldigt snygg design och innovativt framförallt. Hämta Safari här.

 

Gratis webbläsare från Microsoft, utformad för att hjälpa dig skydda ditt privatliv och göra dig mer säker på internet. Inte snabbast bland alla i listan men definitivt bra webbläsare och är i top3. Hämta Internet Explorer här.

 

Världens kanske snabbaste webbläsare, eller åtminstone i top3. Säker, kraftfull och enkel att använda, med utmärkt integritetsskydd. Hämta Opera här.

 

Din säkerhet på nätet har högsta prioritet i Firefox. Firefox är gratis och hjälper dig att få ut det bästa av webben. Firefox webbläsare är mycket snabb, säker, stabil, snygg och praktiskt. Hämta Firefox här.

 

Google Chrome, en oerhört snabb webbläsare med ren, enkel, snygg gränssnitt. Google Chrome är för den som sätter fart och användarvänligheten först. Möjligen snabbast. Rekommenderas. Hämta Google Chrome här.

 

Helt okej webbläsare med riktigt många tillgängliga tillsatser, kanske mer än vad man behöver men det är upp till dig att se. Hämta Maxthon Browser här.

 

Liten, snabb, simpel, mycket inställnings- och utökningsbar. Några praktiska funktioner men inget speciellt som de själva påstår. Hämta Avant Browser här.

 

K-Meleon är fanatiskt enkel att använda med sin enkla gränssnitt, ganska snabb webbläsare men inte speciellt snygg.

Hämta K-Meleon här.

 

Efter att du har valt bäst webbläsare kan du besöka den här hemsidan och testa hastigheten på din webbläsare, och jämföra den med andra webbläsare som du har installerat på datorn.

 

Jag använder själv Google Chrome, Internet Explorer och Firefox och rekommenderar dessa starkt, men om jag måste välja bara en så blir det Google Chrome.

 

 
[mp-cj]