Undersök datorn kostnadsfritt idag, sök igenom datorn och rensa upp  infekterade filer helt gratis och enkelt på nätet med F-Secure som är ett pålitlig finländskt företag och en av världens ledande Antivirus tillverkareF-Secure SE Gratis Genomsökning

 

McAfee är ett amerikanskt mjukvaruföretag specialiserat på datorsäkerhet och antivirusprogram, och tillverkar också en bland världens 5 ledande Antivirusprogram.
McAfee ger dig lugn och tygghet för hela familjen – McAfee Internet Security!

 

Symantec är ett multinationellt datasäkerhetsföretag med prisvinnande Antivirusprogram Norton Internet Security 2012 Norton är möjligen bäst antivirus 2012, men den är inte gratis.
Norton erbjuder ett avancerat skydd för att surfa, utföra bankärenden och handla på Internet utan avbrott och med högsta säkerhet. Det stoppar virus, spionprogram och identitetsstöld. Allt du behöver i ett komplett paket!

 

 AVG Technologies är ett tjeckiskt företag som specialiserat sig på att utveckla säkerhetsprogram för PC-marknaden.   AVG Anti-Virus 2012 finns som gratisversion och fungerar ganska bra men vill du ha komplett skydd väljer du AVG Internet Security 2012.
AVG Anti-Virus GRATIS!
AVG Internet Security 2012 – Full

 

Avast är ett antivirusprogram som tillhandahålls av det tjeckiska företaget ALWIL Software. Avast 2012 Free Antivirus